Roladki z dorsza i łososia wędzonego ze szpinakiem w sosie szczypiorkowym*
Dania z *drobiu
Kaczka pieczona w świeżych ziołach i jabłkach z wytrawnym sosem z suszonej żurawiny*
Udo z gęsi Confit z sosem figowo balsamicznym*
Grillowana pierś z kurczaka marynowana w piri piri i sosie sojowym
Steki z kurczaka York
Roladki z kurczaka z figami suszonymi pomidorami i szynką parmeńska w sosie Green curry
Filety kurczaka panierowane w panco i pecorino
Sataye z kurczaka marynowane w teriyaki
Rolada z kurczaka ze szpinakiem wędzonym boczkiem i kolorowa papryką
Pieczony filet z indyka w sosie z mango i trawy cytrynowej
Dania mięsne
Fileciki z polędwiczki wieprzowej w sosie z borowików
Polędwiczka wieprzowa sou vide w sosie z sera pleśniowego
Roladka z polędwiczki wieprzowej i kurczaka z serem gouda podana z sosem aiwar
Wolno pieczone polędwiczki wieprzowe nadziewane szparagami, suszonym pomidorem i mozarellą podane z masłem z palonego pora
Schab z kością faszerowany pieczoną pancetta i porem lub smażonymi grzybami
Tradycyjny schabowy smażony na klarowanym maśle
Grillowany schab marynowany w czosnku i świeżym tymianku podany z salą verde
Pieczony w całości schab ze skóra marynowany w Świeżym rozmarynie podana w sosie z pieczonego czosnku
Mini golonki pieczone w miodzie sosie sojowym i musztardzie dijone
Steki ze schabu panierowane w pszennych grzankach i szałwi
Grillowana karkówka marynowana w musztardzie i pszenicznym piwie
Pieczony karczek wieprzowy marynowany w świeżych ziołach podany w sosie grzybowym
Duszone w winie i leśnych owocach policzki wołowe podane w sosie własnym
Pieczona szpikowana wołowina podana w sosie z cebuli i żubrówki
Pieczona szynka w aromacie gożdzików cynamonu
Warkocze z trzech rodzajów mięs z masłem ziołowym
Przekąski gorące
Strogonoff wołowy
Potrawka ze schabu po cygańsku
Curry z indyka z mlekiem kokosowym i cytryna
Curry z kurczaka z dynią i brokułami i parmezanem
Wołowina po burgundzku
Ragu wołowe z zielonymi pomidorami papryka chipotle i pimenton
Duszone borowiki w sosie śmietanowym
Potrawka z kurczaka z warzywami i portobello
Dodatki do dań gorących
ziemniaki gotowane
ziemniaki francuskie duszone w maślanej emulsji
ziemniaki grillowe pieczone w rozmarynowej oliwie
ziemniaki po staropolsku,
ziemniaki opiekane w paprykowej oliwie
puree ziemniaczane z wasabi i zielonym groszkiem
puree z truflami
ziemniaki gratin z serem pecorino
kasza gryczana masłem i tymiankiem
lekkie kluski francuskie ze szpinakiem
tradycyjne kluski śląskie
ziołowe kopytka
ryż z aromatem limonki i kokosa
ryż jaśminowy
kasza bul gur ziołami
bukiet warzyw z wody
fasolka szparagowa z masłem i sezamem
mini marchewki w miodzie gryczanym i świeżym maśle
buraczki zasmażane z jabłkowym octem
kapusta zasmażana z kminkiem
szparagi duszone w czosnkowej emulsji
czerwona kapusta z suszonymi owocami i czerwonym winem
surówki (marchewki, pora, kapusty białej, czerwonej, grecka, z kalafiora, ogórka, ogórka konserwowego i cieciorki, i kolorowej fasoli, kim chi, imbirowa z ogórkiem