Willa
O nas
Menu
Pokoje
Galeria
Kontakt
Dodatkowo
Deska szlachcica
Live
cooking
5 MIĘS DO WYBORU
prosię pieczone w całości i serwowane w płomiEniach
pieczone udźce wołowe lub cielęce
pieczony w całości baran
jagnię pieczone w całości
pieczony i flambirowany udziec ze strusia
żeberka pieczone
gęsi confit
kaczki w całości
udziec barani
udziec jagnięcy
kark wołowy
dojrzewający antrykot wołowy
golonka bez kości
zrazy wołowe
kapusta zasmażana
kapusta i ogórek kiszony
surówki
ziemniaki gotowane
kopytka
ziemniaki opiekane
kasza gryczana
2xsurówka
2xdodatki
10 ZŁ ZA OSOBĘ
Deska myśliwego
dzik pieczony w całości serwowany w ogniu
pieczona w całości sarna
pieczony udziec z jelenia
pieczony udziec z łosia
szynka z dzika w sosie
zrazy z dzika
pieczony w cieście francuskim comber z sarny
duszone grzyby
bigos myśliwski
gołąbki z kaszą gryczaną
pyzy ziemniaczane
kopytka
ogórek kwaszony
kapusta kwaszona
15 ZŁ ZA OSOBĘ
Dodatki do stołu wiejskiego
Faszerwoane Prosię - 1200 zł
Pieczony Indyk - 400 zł
Gęś Cała - 400 zł
Jagnię - 1500 zł
Stół myśliwski
SZYNKA Z DZIKA
SCHAB Z DZIKA
KIEŁBASY Z SARNY I DZIKA
PASZTET Z ZAJĄCA
COMBER Z SARNY
DZIKA KACZKA FASZEROWANA W CAŁOŚCI
GRZYBY MARYNOWANE
OGÓRKI KISZONE
CHRZAN
ŻURAWINA
CHLEBY WIEJSKIE
15 ZŁ ZA OSOBĘ
Stół rybny
RYBY PIECZONE W CAŁOŚCI
KREWETKI
RAKI
HOMARY
RYBY WĘDZONE
SAŁATKI RYBNE
15 ZŁ ZA OSOBĘ
Facebook
Google Maps
Blog
Strona używa plików cookie (ciasteczek) niezbędnych do jej prawidłowego działania. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Więcej informacji na ten temat znajdziesz
tutaj
.
X