Dodatkowo

Deska szlachcica

Live cooking

5 MIĘS DO WYBORU

  • prosię pieczone w całości i serwowane w płomiEniach
  • pieczone udźce wołowe lub cielęce
  • pieczony w całości baran
  • jagnię pieczone w całości
  • pieczony i flambirowany udziec ze strusia
  • żeberka pieczone
  • gęsi confit
  • kaczki w całości
  • udziec barani
  • udziec jagnięcy
  • kark wołowy
  • dojrzewający antrykot wołowy
  • golonka bez kości
  • zrazy wołowe
  • kapusta zasmażana
  • kapusta i ogórek kiszony
  • surówki
  • ziemniaki gotowane
  • kopytka
  • ziemniaki opiekane
  • kasza gryczana
  • 2xsurówka
  • 2xdodatki

10 ZŁ ZA OSOBĘ

 

Deska myśliwego

  • dzik pieczony w całości serwowany w ogniu
  • pieczona w całości sarna
  • pieczony udziec z jelenia
  • pieczony udziec z łosia
  • szynka z dzika w sosie
  • zrazy z dzika
  • pieczony w cieście francuskim comber z sarny
  • duszone grzyby
  • bigos myśliwski
  • gołąbki z kaszą gryczaną
  • pyzy ziemniaczane
  • kopytka
  • ogórek kwaszony
  • kapusta kwaszona

15 ZŁ ZA OSOBĘ

 

Dodatki do stołu wiejskiego

  • Faszerwoane Prosię - 1200 zł
  • Pieczony Indyk - 400 zł
  • Gęś Cała - 400 zł
  • Jagnię - 1500 zł

Stół myśliwski

  • SZYNKA Z DZIKA
  • SCHAB Z DZIKA
  • KIEŁBASY Z SARNY I DZIKA
  • PASZTET Z ZAJĄCA
  • COMBER Z SARNY
  • DZIKA KACZKA FASZEROWANA W CAŁOŚCI
  • GRZYBY MARYNOWANE
  • OGÓRKI KISZONE
  • CHRZAN
  • ŻURAWINA
  • CHLEBY WIEJSKIE

15 ZŁ ZA OSOBĘ

Stół rybny

  • RYBY PIECZONE W CAŁOŚCI
  • KREWETKI
  • RAKI
  • HOMARY
  • RYBY WĘDZONE
  • SAŁATKI RYBNE

15 ZŁ ZA OSOBĘ