Sala weselna Wołomin
O nas
Menu
Pokoje
Galeria
Kontakt
Przekąski zimne - rybne
Rybne
Marynowane matiasy w oleju z cebulą, z suszonymi pomidorami
Wybór szlachetnych ryb wędzonych
Roladki z łososia wędzonego z kawiorem i serem
Roladka z łososia z mascarpone i kaparami
Tatar ze śledzia n pumperniklu
Tatar z łososia z pomarańczami
Tatar z łososia i miecznika
Tatar z tuńczyka z kolendrą
Płatki łososia marynowane w białym winie i soku z limonki
Mus z wędzonego pstrąga jajkiem przepiórczym i kawiorem
Łosoś z włoską kapustą
Rolada z sandacza z szyjkami rakowymi
Filet z pstrąga w galarecie
Dorsz w galarecie szafranowej
Drób
Rolada z kurczaka z pistacjami
Kaczka faszerowana bakaliami i suszonymi owocami
Kurczak z owocami pod delikatna galaretka pomarańczową z piri piri
Terina z kurczaka z puszystym omletem i rodzynkami
Terina z kurczaka z oliwkami i kaparami
Carpaccio z piersi kaczej z borówkami
Pasztet z gęsich wątróbek z galaretką burgund i marynowanymi borowikami
indyczka z owocami w maladze
Mus z wędzonego kurczaka z pistacjami i koniakiem
Tymbalik z kurczaka i gęsi z prażonymi z aromatem prażonych orzechów
Mięsne
Kompozycja soczystych pieczonych i wędzonych mięs (karkówka, boczek, schab z morelą i śliwką, szynka, kabanosy, pasztet).
Rolada wieprzowa ze smardzami i zielonym pieprzem
Schab faszerowany musem chrzanowym
Rolada cielęca nadziewana duszonym szpinakiem
Roladka wieprzowa z pomidorami suszonymi
Sezonowana wołowina
Roladka z polędwiczek wieprzowych i piersi z kurczaka
rolada z dziczyzny z boczkiem
rolada z rostbefu z kremem czosnkowym
tatar wołowy z marynowanymi grzybami
wołowina blue z parmezanem i kaparami pedrizo
rostbef pieczony na różowo z ciemnym Pesto i rukolą
cielęcina z musie kaparowym
delikatny schab podany na musie tuńczykowym
wędzone w sianie polędwiczki wieprzowe podane na Pesto pomidorowym
ozorek z kruchymi warzywami
nóżki wieprzowe doprawione świeżym czosnkiem i pietruszką
Kisz z pora i szynki parmeńskiej
Kisz ze szpinaku koziego sera i salami pikante
Pasztet z królika z koprem włoskim
Sałatki
Grecka z serem feta i pomidorami cherry
capresse z mozarelli ze świeżymi pomidorami i bazylią skropiona oliwą z oliwek
szpinakowa z grillowanym boczkiem i dresingiem malinowym i granatem
ostre penne z kurczakiem i ruccolą
orichette z grillowanym boczkiem pesto i chrzanem
z grillowana dojrzewająca wołowina kiełkami mung i młodym groszkiem
z selera naciowego z czerwoną fasolą
z płatkami parmezanu i grillowanymi krewetkami
sałata cezar
brokułowa z serem pleśniowym i gotowaną szynką z dodatkiem świeżej papryki
Deski serów z owocami i orzechami,
Tradycyjna jarzynowa