Przekąski zimne - rybne

Rybne

  • Marynowane matiasy w oleju z cebulą, z suszonymi pomidorami  
  • Wybór szlachetnych ryb wędzonych
  • Roladki z łososia wędzonego z kawiorem i serem
  • Roladka z łososia z mascarpone i kaparami
  • Tatar ze śledzia n pumperniklu
  • Tatar z łososia z pomarańczami
  • Tatar z łososia i miecznika
  • Tatar z tuńczyka z kolendrą
  • Płatki łososia marynowane w białym winie i soku z limonki
  • Mus z wędzonego pstrąga jajkiem przepiórczym i kawiorem
  • Łosoś z włoską kapustą
  • Rolada z sandacza z szyjkami rakowymi
  • Filet z pstrąga w galarecie
  • Dorsz w galarecie szafranowej

Drób

  • Rolada z kurczaka z pistacjami
  • Kaczka faszerowana bakaliami i suszonymi owocami
  • Kurczak z owocami pod delikatna galaretka pomarańczową z piri piri
  • Terina z kurczaka z puszystym omletem i rodzynkami
  • Terina z kurczaka z oliwkami i kaparami
  • Carpaccio z piersi kaczej z borówkami
  • Pasztet z gęsich wątróbek z galaretką burgund i marynowanymi borowikami
  • indyczka z owocami w maladze
  • Mus z wędzonego kurczaka z pistacjami i koniakiem
  • Tymbalik z kurczaka i gęsi z prażonymi z aromatem prażonych orzechów

Mięsne

  • Kompozycja soczystych pieczonych i wędzonych mięs (karkówka, boczek, schab z morelą i śliwką, szynka, kabanosy, pasztet).
  • Rolada wieprzowa ze smardzami i zielonym pieprzem
  • Schab faszerowany musem chrzanowym
  • Rolada cielęca nadziewana duszonym szpinakiem
  • Roladka wieprzowa z pomidorami suszonymi
  • Sezonowana wołowina
  • Roladka z polędwiczek wieprzowych i piersi z kurczaka
  • rolada z dziczyzny z boczkiem
  • rolada z rostbefu z kremem czosnkowym
  • tatar wołowy z marynowanymi grzybami
  • wołowina blue z parmezanem i kaparami pedrizo
  • rostbef pieczony na różowo z ciemnym Pesto i rukolą
  • cielęcina z musie kaparowym
  • delikatny schab podany na musie tuńczykowym
  • wędzone w sianie polędwiczki wieprzowe podane na Pesto pomidorowym
  • ozorek z kruchymi warzywami
  • nóżki wieprzowe doprawione świeżym czosnkiem i pietruszką
  • Kisz z pora i szynki parmeńskiej
  • Kisz ze szpinaku koziego sera i salami pikante
  • Pasztet z królika z koprem włoskim

Sałatki

  • Grecka z serem feta i pomidorami cherry
  • capresse z mozarelli ze świeżymi pomidorami i bazylią skropiona oliwą z oliwek
  • szpinakowa z grillowanym boczkiem i dresingiem malinowym i granatem
  • ostre penne z kurczakiem i ruccolą
  • orichette z grillowanym boczkiem pesto i chrzanem
  • z grillowana dojrzewająca wołowina kiełkami mung i młodym groszkiem
  • z selera naciowego z czerwoną fasolą
  • z płatkami parmezanu i grillowanymi krewetkami
  • sałata cezar
  • brokułowa z serem pleśniowym i gotowaną szynką z dodatkiem świeżej papryki
  • Deski serów z owocami i orzechami,
  • Tradycyjna jarzynowa